Coaching

“Let the best of your today’s be the worst of your tomorrow” (Jason Mraz)

Wil jij je impact aanzienlijk vergroten door persoonlijke begeleiding van ervaren coaches? Wil je zelfverzekerder en effectiever overkomen tijdens vergaderingen, presentaties en gesprekken? Onze coaching biedt je diepgaand inzicht, praktische technieken en concrete handvatten om jezelf sterk en zichtbaar neer te zetten. 

Vergroot jouw Impact

Bij ImpactAll zijn wij ervan overtuigd dat doeltreffende communicatie de sleutel vormt tot succes, zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als professionele groei. Of je nu een doorgewinterde leidinggevende bent die een complexe organisatieverandering tot een succes moet brengen, een politicus die zich voorbereidt op cruciale debatten of als je gewoon de volgende stap wilt zetten in jouw communicatieve vaardigheden, wij staan klaar om je te begeleiden op de weg naar blijvende impact.

Onze Expertisegebieden:

 • Effectieve Communicatie: Het verwezenlijken van ideeën vereist samenwerking. Onze coaching stelt je in staat om met vertrouwen, helderheid en verbinding je boodschap over te brengen. Leer hoe je sneller en doelgerichter kunt reageren, zelfs in onverwachte situaties.
 • Presenteren met Impact: Sta zelfverzekerd voor een publiek en laat een blijvende indruk achter met onze beproefde technieken voor krachtige presentaties.
 • Ontspannen voor Professionals: Stress zorgt voor onnodige fouten. Leer je lichaam beter kennen onder druk en presteer beter als het spannend wordt.
 • Spreekangst: Bij sommige mensen breekt het zweet al uit bij het vooruitzicht een presentatie of speech te moeten geven. Wij gaan met je werken om de weg naar jouw podium vrij te maken.

Onze succesverhalen

Bij ImpactAll hebben we al talloze individuen geholpen om hun communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. We hebben lijsttrekkers voorbereid op cruciale NOS-debatten, ervaren fractievoorzitters in de Tweede Kamer ondersteund met non-verbale technieken en professionals begeleid die de stap willen zetten naar een Raad van Bestuur. Onze ondersteuning strekt zich uit van gemeenteraadsleden tot wethouders door het hele land, van zorgprofessionals tot bestuurders, en van bouwterrein tot directiekamer. Zowel bekende als minder bekende Nederlanders zijn je voorgegaan.

Ilona Eichhorn schrijvend zittend achter tafel

Optimaliseer jouw leerproces

Door coaching af te wisselen met gerichte training, bouw je een solide fundament voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Individuele coaching biedt maatwerk en diepgang, terwijl groepssessies je de kans geven om te reflecteren en te leren van diverse perspectieven. Onze coaching pakketten zijn ontworpen om jouw leerervaring te optimaliseren en je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Werken aan spreekangst door middel van hypnotherapie technieken

Van angst naar kracht, samen op weg naar spreekvaardigheid!

Wij geloven dat iedereen het vermogen heeft om voor publiek te spreken. Als je wilt, maar nog niet durft, staan we klaar om je te helpen het podium op te stappen. Ons doel is niet alleen om spreekangst te overwinnen, maar ook om jou de tools te geven om met zelfvertrouwen en overtuigingskracht te spreken, ongeacht de grootte van het publiek.

Met de inzet van hypnotherapie bieden we naast onze presentatie trainingen een efficiente oplossing om spreekangst te overwinnen. Met een afgeronde erkende hypnotherapie opleiding heb ik de kennis en ervaring om je hierin op een unieke manier te begeleiden.

Onze coaching pakketten

Wil je graag een paar losse 1-op-1 coaching sessies om je goed voor te bereiden op een presentatie of om te werken aan je persoonlijke leerdoelen? Dat is zeker mogelijk, maar we bieden je ook graag de mogelijkheid om deze sessies te combineren met training door middel van een paar coaching pakketten.

Coaching pakket 1

1-op-1 coaching & training
849
699 Exclusief BTW
 • 1-op-1 coachingsessie
 • 1-daagse training naar keuze

Coaching pakket 2

Extra 1-op-1 sessie
1199
849 Exclusief BTW
 • 2 persoonlijke 1-op-1 coachingsessies
 • 1-daagse training naar keuze

Spreken zonder angst

Samen op weg naar het podium
1449
1249 Exclusief BTW
 • 2 persoonlijke 1-op-1 coachingsessies
 • 2 persoonlijke 1-op-1 hypnotherapie sessies
 • 1-daagse training naar keuze