Ontspannen voor professionals

Brochure downloaden
Offerte aanvragen

Ontspannen voor professionals

alle aankomende trainingsdagen

Brochure downloaden
Offerte aanvragen

Op elk moment de beste versie van jezelf

Presteren op hoog niveau betekent goed kunnen omgaan met spanning. Jezelf en je lichaam kennen en weten hoe je spanning kan omzetten in een sterke prestatie is hierbij een belangrijke vaardigheid. Deze training geeft inzicht in hoe je op spannende momenten sterk kan presteren.

Spanning kan zorgen voor onnodig ongemak. Je voelt je hartslag in je keel, voelt je stem overslaan of reageert geprikkeld op een vrij normale vraag. Door deze signalen te herkennen kun je door simpele ademhalings- en ontspanningstechnieken leren om spanning te reguleren en de beste versie van jezelf te zijn op ieder gewenst moment.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De fysiologische achtergrond van stress.
  • Herkennen van je eigen stresspatroon.
  • Persoonlijke, praktische ontspanningsoefeningen.
  • Technieken om te ontspannen als het spannend wordt.
  • Rustig blijven in emotionele situaties.
  • Meer gemak en plezier in je werk.
  • Beter grenzen kunnen aangeven.

Hoe pakken we de training aan?

Waar sommige mensen heerlijk ontspannen tijdens een yogales, worden anderen nerveus en onrustig. Ontspannen is persoonlijk en er is geen techniek die altijd, bij iedereen in iedere situatie werkt. Tijdens de training krijg jij inzicht in verschillende vormen van ontspannen, zodat je kunt kiezen wat bij jou past. Er is ruim aandacht voor jouw persoonlijke situatie en de tips en technieken  passen wij aan, zodat je ze ook kunt gebruiken in het dagelijks leven.

Resultaat

Onze persoonsgerichte aanpak levert direct resultaat op. Door te merken hoe jouw lichaam reageert op oefeningen krijg jij inzicht in een krachtige methode die jou helpt om in het dagelijks leven spanning te gebruiken.

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor jou als je tijdens jouw werk stress en spanning ervaart.

Duur

1 dag

Groepsgrootte

Maximaal 10 personen

Locatie

Utrecht

Kosten

€499,- excl. BTW
Inclusief lunch

Aankomende data

19 september 2024
Utrecht

Geen datum kunnen vinden die jou goed uitkomt? Laat het ons weten! Neem gerust contact op. We denken graag met je mee!

Ilona Eichhorn

Trainer & Coach

Ilona Eichhorn heeft 19 jaar (internationale) ervaring als coach, trainer en gespreksleider. Op een leuke luchtige wijze geeft zij deelnemers inzicht in het sterk overbrengen van de inhoud. Zij traint van gemeente tot Europarlement en van managementteam tot boardroom. Voorbeelden van recente opdrachtgevers: Deloitte, EY, de gemeente Rotterdam, het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, Academie voor toezichthouders, VNG en Xebia. Daarnaast is zij gastdocent aan de TU Delft en de Radboud Universiteit.

Meer dan alleen training

Als je je echt kunt richten op je persoonlijke ontwikkeling, kun je het maximale uit je training halen. Tijdelijk volledig weg uit je dagelijkse routine. Volg jouw training daarom op onze eigen trainingslocatie in hartje Utrecht, waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Geniet van onze uitgebreide lunch, waarbij we enkel werken met locale partners. Loop in de pauze even een stukje langs de singel of verwerk je nieuwe kennis in alle rust in onze eigen stadstuin.

Kortom, ervaar hoe onze combinatie van het programma, de trainers en de locatie je leerproces op alle mogelijke manieren versterkt.

Op zoek naar een In-company training voor het hele team?

Heb jij interesse in een maatwerktraining? Bij jou op kantoor, op een andere locatie of bij ons in Utrecht? Dan nemen wij graag al jouw wensen door in een persoonlijk gesprek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Bel, mail, gebruik het contactformulier of stuur ons een appje, wat voor jou het beste uitkomt!