On Stage Masterclass

Klaar om jouw verhaal te delen?

In een pressure cooker – snelkookpan in goed Nederlands – van 1 dag leer jij in de ochtend de geheimen van een succesvolle TED Talk. In de middag ga je on stage schitteren en leggen wij jouw presentatie vast op video. Deze video ontvang je na de masterclass om zelf terug te kijken of te verspreiden.

Iedereen heeft een verhaal dat het waard is om gezien en gehoord te worden. Ben jij klaar om jouw verhaal met de wereld te delen?

Sta ijzersterk on stage

PowerPoint-presentaties en productdemonstraties hebben maar beperkt impact. Het zijn de verhalen die wij herkennen en die ons raken. Het is de echtheid van mensen die ons kippenvel geeft. Hieraan gaan we werken. In de ochtend krijg je handvatten om ijzersterk on stage te staan.

Vragen die centraal staan:

  • Wat is de essentie van een sterke boodschap?
  • Hoe zorg je voor aandacht van het publiek?
  • Hoe bouw je een TED Talk op?
  • Hoe gebruik je storytelling om mensen te raken?

Ontvang de On Stage Masterclass brochure

Deel jouw verhaal

In de middag houden wij het On Stage Masterclass event en krijg jij de kans om jouw verhaal te delen. Door perfect licht, decor en geluid creëren wij de ideale setting voor een krachtig verhaal. Achteraf krijg je een professionele opname die klaar is om met de wereld te delen.

Hoe pakken we de training aan?

Het is een unieke combinatie tussen training en het maken van een opname. In de ochtend krijg je door pakkende voorbeelden inzicht in de geheimen van een succesvolle TED Talk. En je gaat ook direct aan de slag met het ontwerpen van jouw eigen Talk. Jij krijg de gelegenheid om de lessen toe te passen op jouw eigen verhaal en wij helpen waar nodig. Wij zorgen dat de visuele begeleiding klaar is, zodat jij kunt schitteren on stage. In de middag is het On Stage event en staan alle deelnemers op het podium. Wij maken hier een professionele opname van.

Resultaat

Het resultaat is meer dan tastbaar. Want je gaat niet alleen naar huis met waardevolle inzichten, maar ook met een professionele opname.

Reacties van deelnemers

Karin van der Plas
Karin van der Plas
Lees verder
Echt bijzonder en ik kom niet echt onzeker over...hoe mooi en dat in 1 dag! Veel geleerd waar ik nog vaak mijn voordeel mee kan doen”
Monique van Heesch-Webers
Monique van Heesch-Webers
Lees verder
Het was een fantastische dag: ontzettend veel geleerd! En wat een prachtige verhalen. Zo’n podium gun ik iedereen.
Previous
Volgende

Voorbeelden van resultaat

Maureen Brunst

De illusie van gelijke kansen

Marielle Verbeek

Image Professional ZiaZan – Kleur is meer dan alleen versiering

Voor wie is deze training?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor jou als je jouw verhaal wil delen met de wereld.

Duur

1 dag

Groepsgrootte

Maximaal 10 personen

Locatie

Utrecht

Kosten

€499,- excl. BTW Inclusief lunch

Aankomende data

27 augustus 2024
Utrecht
21 september 2024
Utrecht
15 januari 2025
Utrecht

Geen datum kunnen vinden die jou goed uitkomt? Laat het ons weten! Neem gerust contact op. We denken graag met je mee!

Ilona Eichhorn

Trainer & Coach

Ilona Eichhorn heeft 19 jaar (internationale) ervaring als coach, trainer en gespreksleider. Op een leuke luchtige wijze geeft zij deelnemers inzicht in het sterk overbrengen van de inhoud. Zij traint van gemeente tot Europarlement en van managementteam tot boardroom. Voorbeelden van recente opdrachtgevers: Deloitte, EY, de gemeente Rotterdam, het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur, Academie voor toezichthouders, VNG en Xebia. Daarnaast is zij gastdocent aan de TU Delft en de Radboud Universiteit.

Matthijs van Vliet

Video creator, Trainer & Coach

Matthijs van Vliet heeft ruim 20 jaar (internationale) ervaring als multimedia vormgever en als gecertificeerd hypnotherapeut verzorgd hij coaching gericht op de behandeling van spreekangst.

Voorbeelden van recente opdrachtgevers: VNG, GGD GHOR, Beeldr Live en Qmedia.nu. Daarnaast zorgt Matthijs voor kwalitatieve hosting tijdens onze evenementen op onze eigen locatie aan de Nieuwegracht om van een dag bij ImpactAll een bijzondere beleving te maken.

Meer dan alleen training

Als je je echt kunt richten op je persoonlijke ontwikkeling, kun je het maximale uit je training halen. Tijdelijk volledig weg uit je dagelijkse routine. Volg jouw training daarom op onze eigen trainingslocatie in hartje Utrecht, waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Geniet van onze uitgebreide lunch, waarbij we enkel werken met locale partners. Loop in de pauze even een stukje langs de singel of verwerk je nieuwe kennis in alle rust in onze eigen stadstuin.

Kortom, ervaar hoe onze combinatie van het programma, de trainers en de locatie je leerproces op alle mogelijke manieren versterkt.

Op zoek naar een In-company training voor het hele team?

Heb jij interesse in een maatwerktraining? Bij jou op kantoor, op een andere locatie of bij ons in Utrecht? Dan nemen wij graag al jouw wensen door in een persoonlijk gesprek.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Bel, mail, gebruik het contactformulier of stuur ons een appje, wat voor jou het beste uitkomt!